Skip to content

Sanaseppo-lehti

Tärkein julkaisumme on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Sanaseppo-lehti.

SANASEPPO-lehti – ristikoita – juttuja – ristikoita – uutisia – piilosanoja – juttuja – sanatehtäviä – tapahtumia – ristikoita – ristikoita – 4 numeroa vuodessa

Neljästi vuodessa ilmestyvä Sanaseppo on seuran toiminnan kärki ja tärkein konkreettinen anti jäsenille. Lehti ei ole myynnissä lehtipisteissä, vaan se on puhdas jäsenlehti.

Moni maamme huippulaatija laatii ristikoita Sanaseppoon. Julkaisemme myös seuran rivijäsenten ristikoita, ja moni aloitteleva laatija on saanut ensimmäisen ristikkonsa julkaistuksi juuri Sanasepossa. Lehti on järjestänyt jäsenille myös erilaisia laadintakisoja kannustaakseen ratkojia laadintaan.

Jo lehden edustavan laatijakaartin ristikot riittävät nostamaan sen maan ristikkolehdistön aateliin, mutta ainutlaatuisen siitä tekevät lehden artikkelit. Niitä et tavallisista ristikkolehdistä juurikaan löydä. Kirjoituksissa käsitellään erilaisia sanaristikoihin liittyviä kysymyksiä ja raportoidaan ristikkomaailman tapahtumia ja uutisia.

Sanaseppo-lehteä ei ole saatavana PDF:nä eikä verkkolehtenä, ainoastaan paperilehtenä. Liittymällä jäseneksi saat Sanaseppo-lehden 4 kertaa vuodessa. Vanhoja numeroita on myynnissä verkkokaupassamme.