Skip to content

Puheenjohtajan tervehdys

nainen ratkoo jättikokoista ristikkoa

Tervetuloa tutustumaan seuramme verkkosivuihin ja toimintaan. Vaikka monet toisin saattavat kuvitellakin, seuramme on tarkoitettu kaikille ristikkoharrastajille taitotasosta riippumatta. Itsekin olen vuosia ollut vain helppojen ristikoiden ratkoja. Mukana on myös porukkaa nuoresta varttuneempaan, joten ikäkään ei ole este.

Paikalliskerhoissa ja muissakin tapahtumissa on mahdollisuus yhdessä muiden kanssa sitten ratkoa sellaisiakin ristikoita, jotka eivät välttämättä yksin onnistuisi. Visaisimpia ristikoita saatetaan ratkoa pitkäkin tovi päät kiinni toisissaan. Näin omakin taitotaso siinä sivussa ihan huomaamatta kehittyy.

Paikalliskerhot ja esimerkiksi kesäpäivät ovat myös loistava mahdollisuus päästä tutustumaan muihin ristikkohenkisiin ihmisiin. Seuramme jäsenistö koostuu niin ratkojista kuin laatijoistakin. Mukana toiminnassa ollaan rennolla asenteella.

Ja tietenkin seuran jäsenenä pääsee käsiksi myös Sanaseppo-lehteen. Seuramme jäsenjulkaisua ei voi ostaa mistään, mutta jäsenelle se kolahtaa alas postiluukusta neljästi vuodessa. Lehti sisältää ristikoiden lisäksi myös erilaisia juttuja tapahtumista, ristikoista ja niiden ratkojista sekä henkilöistä laatimusten takana.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan. Lisää tietoja toiminnasta saat sihteeriltä tai vaikka lähtemällä paikalliskerhon kokoukseen. Tapaamispaikat ja -ajat löytyvät Paikalliskerhot-alasivulta.

Elina Rosenberg, puheenjohtaja, Sanaristikkoseura Sanasepot ry