Skip to content

Kesäpäivät 2023

Lähes 50 innokasta Sanaseppoa kokoontui Siilinjärvelle Hotelli Kunnonpaikkaan viettämään kesäpäiviä 28.-30.7.2023.
Vaikka sää oli sateinen, ei se pilannut tunnelmaa. Mukavaa oli saada paikalle myös suuri joukko ensikertalaisia. Kesäpäivät avattiin Vuorela-salissa ja tässä yhteydessä päästiin yllättämään seuran sihteeri Tuomo Sajaniemi Seppo-palkinnolla. Palkinto myönnettiin hänelle Kevätristeilyiden järjestämisestä jo 10 vuoden ajan. Tämän jälkeen siirryttiin päivälliselle ja illalla ohjelmassa oli niin tietovisailua kuin lautapelailuakin.

Puheenjohtaja Elina Rosenberg onnittelee Tuomo Sajaniemeä Seppo-palkinnosta

Lauantaiaamu aloitettiin perinteisesti hallituksen kokoontumisella ja yhteiskuvalla. Lounaan jälkeen päästiin taas pähkäilemään kinkkistä kimpparatkontaristikkoa. Poikkeuksena edellisiin vuosiin Pekka Joutsi siirtyi ratkojien puolille ja Erkki Vuokila Antti Skytän seuraksi laadintatiimiin. Kilpailu oli tiukka, mutta lopulta Jari Keräsen kipparoima joukkue vei voiton.

Voittajien on helppo hymyillä. Kuvassa vasemmalta Marianna Tudeer-Niemistö, Seija-Riitta Haapa-aho, Jari Keränen,
Lauri Kultti ja Seppo Mikkola

Iltapäiväksi suunniteltu vierailu Puijon Torniin päätettiin perua sateen aiheuttaman huonon näkyvyyden vuoksi. Sen tilalla Martti Nurmela kertoi kuubalaisesta musiikista ja esitti kokoelmistaan löytyviä kappaleita. Illan ohjelma koostui taas perinteisesti tietovisoista ja pelailusta.

Sunnuntaina kesäpäivien päätöstilaisuuden yhteydessä Pauli Saarinen ja Juha Hyvönen pääsivät kertomaan paikalle tuomistaan mysteeriesineistä. Lisäksi paljastettiin ensi vuoden kesäpäiväpaikka. Tervetuloa 26.-28.7.2024 Turkuun Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäkeen.