Skip to content

Lahden paikalliskerho

Lahden erikoiset

Paikka

ravintola Santa Fé, Torikatu 1, 2. kerros

Aika

kuukauden kolmas tiistai klo 18

Yhteyshenkilö

Jari Keränen
jari.a.keranen@phnet.fi
Puhelin 040 837 5260

Esittely

Sanaseppojen Lahden seudun paikalliskerho on nimeltään Lahden erikoiset. Aloitimme toimintamme nykymuodossa vuonna 2009 ja kuukausikokoontumisiimme osallistuu noin kuusi-kahdeksan sanaseppoa. Moni meistä paitsi ratkoo niin myös laatii ristikoita, enemmän tai vähemmän. Kokoontumisissa ratkomme (usein varta vasten laadittuja) ristikoita, juttelemme niistä ja muustakin maailman menosta. Ravintolassa syöminen ja juominen kuuluvat asiaan kunkin omaan tyyliin.

Vierailutoiminta kuuluu olennaisena osana kerhomme toimintaan. Olemme voineet siksi tutustua moneen huippulaatijaan ja ristikoiden toteuttajaan. Olemme myös vierailleet muissa paikalliskerhoissa runsaan sadan kilometrin säteellä Lahdesta ja vastaavasti saaneet niiden jäseniä vastavierailuille. Tällainen yhteydenpito antaa tervetullutta vaihtelua kokoontumisiimme.

Otamme mielihyvin vastaan uusia ristikoiden harrastajia. Yhteiset kokoontumiset rohkaisevat niin ristikoiden ratkomista kuin niiden laadintaakin. Esim. ratkonnan ongelmakohdissa saa yleensä apua joltain toiselta.

Lahden erikoiset