Skip to content

Piilosana SM 2024

Sanaristikkoseura Sanasepot järjestää Piilosana SM 2024 -kilpailun 20.4.2024 Tikkurilan lukion ruokalassa Vantaalla (Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa). Kilpailuun pääsee mukaan ilmoittautumalla 31.3.2024 mennessä ja maksamalla osallistumismaksun 30 euroa eli minkäänlaista esikarsintaa ei ole. Osallistumismaksu kattaa osallistumisen ja kahvin/teen ja suolaisen kahvileivän. Ilmoittautuminen suoritetaan ensisijaisesti täältä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Vaihtoehtoisesti ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja erikoisruokavaliosi sähköpostitse sihteeri@sanasepot.fi tai puhelimitse (tekstiviesti, WhatsApp, soitto) numeroon 045 7877 7570. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään osallistumismaksun maksutiedot. Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun osallistumismaksu on maksettu. Ilmoittauduthan tapahtumaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kisajärjestelyiden helpottamiseksi.

Alkuerän ratkonta alkaa klo 13 ja voittaja on selvillä ja palkintojenjako on suoritettu klo 16.30 mennessä. Ilmoittautuminen ja nimilappujen jako aloitetaan klo 11.30 ja ilmoittautuminen päättyy klo 12.45. Kilpailussa ratkotaan yksi alkuerätehtävä (ratkonta-aika 45 min) ja kymmenen parasta ratkojaa pääsee sen perusteella finaaliin (ratkonta-aika 30 min). Ratkojien paremmuusjärjestys määräytyy ensisijaisesti oikein ratkottujen sanojen perusteella ja vasta sitten ratkonta-ajan sekä virheruutujen perusteella. Osallistujille lähetetään tarkempi ohjelma sekä lisätietoja kilpailusta ilmoittautumisen päätyttyä.

Kilpailupaikalla on mahdollista liittyä seuran jäseneksi ja ostaa Sanaseppojen 40-vuotis juhlajulkaisua, Suomalainen sanaristikko -teosta sekä Sanaseppo-tuotteita.