Sanasepot seinä­kalenteri 2023, 4 kpl

40,00 

Sanaseppojen A3-seinäkalenteri vuodelle 2023. Täydelliset suomenkieliset nimipäivät, isot ruudut ja 12 ennenjulkaisematonta tehtävää huippulaatijoilta. Erikoishinnalla 4 kpl!

Osasto:

Kuvaus

Erikoishinnalla 4 kpl! Tuttujen huippulaatijoiden uudet tehtävät, sopivan haastavina mutta silti useimpien ratkottavissa. Kalenteriosassa on täydelliset suomalaiset nimipäivät sekä liputus-, pyhä- ja muut juhla- ja erikoispäivät. Tämä kuuluu jokaisen sanasepon kotiin! Se sopii mainiosti myös lahjaksi! Samalla tuet yhdistyksen toimintaa!

Neliväripainetussa kalenterissa on joka kuukaudelle ennenjulkaisematon tehtävä. Laadukas kalenteriosa jossa täydelliset juhla-, pyhä- ym. päivät ja nimipäivät. Aukeaman koko A3, isoihin kalenteriruutuihin mahtuu muistiinpanoja. Värikuvia tapahtumistamme ja yhdistyksen esittely. Kalenterin 12 eri huippulaatijan tehtävistä muodostuu avainlause, jolla voit osallistua jäsenyyden arvontaan.

Sanaseppojen seinäkalenteri toteutetaan pitkälti talkootyönä. Tehtävät ja kalenteripohja sekä taitto tehdään ilman palkkioita. Paino- ja postikulujen sekä Yliopiston kalenteritoimistolle menevän suomenkielisten nimipäivien maksun jälkeen kalenterin tuotto jää lyhentämättömänä yhdistyksemme käyttöön. Tuoton avulla voimme monipuolistaa toimintaamme ja tapahtumiamme. Tukesi on meille tärkeä, kiitos!