Sanasepot.fi
https://www.sanasepot.fi/phpBB3/

Testisivu avattu!
https://www.sanasepot.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=9
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  verkkovirtuoosi [ 29.12.2012 02:55 ]
Viestin otsikko:  Testisivu avattu!

Testaamme uutta Sanasepot-keskustelufoorumia! Tässä lyhyet ohjeet ja pelisäännöt: kannattaa lukea!

Sivustolla on erittäin paljon toimintoja, tätä ei kuitenkaan pidä säikähtää vaan perustoiminnot kuten rekisteröinti, keskustelujen lukeminen ja vastaaminen on hyvin yksinkertaista. Taitojen karttuessa voi sitten opiskella lisätoimintoja.

Yleisiä keskustelualueita pääsee lukemaan ilman rekisteröintiä/kirjautumista. Kirjoittaminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin, vahvistuslinkin avaamisen antamasi sähköpostin kautta ja sen jälkeen kirjautumisen. Järjestelmä neuvoo koko ajan suomen kielellä.

Osa keskustelualueista on suljettuja, kuten "vain jäsenille" ja "hallitus".

Jos olet Sanaseppojen jäsen, rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjaudu sisään. Kohdasta "Omat asetukset" löytyy "Käyttäjäryhmät"-välilehti. Sieltä voit pyytää että sinut liitetään erikoisryhmään (jäsenet). Kun pyyntö on käsitelty saat siitä sähköpostiin ilmoituksen.

NETTIETIKETTI
Sanasepot-keskustelufoorumille voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät. Nettitoimitus haluaa pitää keskustelun asiallisena. Keskustelualueille tullaan asettamaan valvojahenkilöitä, jotka voivat muokata tai poistaa asiattomia viestejä. Häirikkökäyttäjille voidaan asettaa rajoituksia kuten ennakkotarkastus tai jopa porttikielto. Nollatoleranssilinjalla emme ole mutta trollien älyttömät keskustelunavaukset, otsikosta täysin eksyneet harhailut ja solvaamiset eivät kuulu tänne.

OHJELMAN KÄÄNNÖS
Keskustelufoorumi pohjautuu PHPBulletinBoard3-ohjelmistoon ja suomenkieliseen kielipakettiin. Koska monella sanasepolla on tarkka kielikorva, ylläpito pahoittelee sinänsä ansioikkaan valmiskäännöksen kömpelyyksiä ja kömmähdyksiä.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/