Sanaseppo_2014_04_kansi.jpgSanaseppo-lehti 4/2014 - Jouluseppo - tuhdissa paketissa on runsaasti tehtäviä ja mielenkiintoisia juttuja!

Kahdeksan palkintotehtävän lisäksi loppuvuoden vapaa-aikojen kuluttamiseksi lehdestä löytyy yli 20 muuta ristikkoa ja sanatehtävää sekä PIILOSANA-SM -kisojen välierä- ja finaalipiilosanat.

Antti Skyttä kertoo monipuolisesti Ristikkoakatemian kuulumisia ja Antti Parkkinen arvioi kolmea englanninkielistä ristikkokirjaa.

Konkarilaatijat Vuokila-Joutsi-Skyttä tekivät  junalaadintamatkan ympäri Suomen ja siitä saamme lukea mukavan tarinan. Unohtaa ei sovi myöskään Riippumaton ratkojan pakinaa. Tällä kertaa RR kertoo siitä kuinka jätti Piilosanan Suomen mestaruuden suosiolla muiden kisattavaksi. Oletettavasti riippumatossa oli mukavampi viettää tuo marraskuinen maanantai?

Piilosanakisoista on tarinaa muutenkin. Jari Haapa-ahon ja Vuokilan Ekin raportti kisatapahtumasta ja Oskalan Pertin juttu kisan suojelijoista Karri Paleface Miettisestä ja Riitta Uosukaisesta. Eikä tässä vielä kaikki...