SANASEPOT-SEINÄKALENTERI 2015

Päivitys 16.4.

KALENTERIT ON MYYTY LOPPUUN!  Varmista vuoden 2016 kalenterin saaminen, tilaa omasi hyvissä ajoin!


Sanasepot tekee suositun seinäkalenterin myös tulevalle vuodelle 2015. Joka kuukaudelle on eri tehtävä, kaikki aiemmin julkaisemattomia. Kalenteriosassa on täydelliset suomalaiset nimipäivät sekä liputus-, pyhä- ja muut juhla- ja erikoispäivät , ja nyt helpommat tehtävät!

Tämä kuuluu jokaisen sanasepon kotiin! Se sopii mainiosti myös lahjaksi!
Samalla tuet yhdistyksen toimintaa!

Neliväripainetussa kalenterissa on jokaiselle kuukaudelle ennenjulkaisematon tehtävä. Laadukas kalenteriosa jossa täydelliset juhla-, pyhä- ym päivät ja nimipäivät. Aukeaman koko A3, isoihin kalenteriruutuihin mahtuu muistiinpanoja. Värikuvia tapahtumistamme ja yhdistyksen esittely. Kalenterin 12 eri huippulaatijan tehtävistä muodostuu avainlause jolla voit osallistua vuoden jäsenyyden arvontaan!

Sanaseppo-kalenteri on A3-kokoinen, seinälle ripustettava kalenteri. Perinteinen malli siis, mutta jokaisen kuukauden kuvana onkin tehtävä: ristikoita, piilosana ja tavuristikko. Tekijöinä liuta kovia laatijoita: Seppo Rosenberg, Riku Rosenvall, Erkki Vuokila, Seppo Hietala, Juha Hyvönen, Alf Simberg, Kauko Naukkarinen, Pekka Joutsi, Tapio Lähteenmäki, Lauri Kultti, Jari Haapa-aho ja Jari Keränen.

Pelkät päivämäärät sisältävän kalenterin saa tehdä vapaasti, mutta nimipäivien julkaisuoikeus on Helsingin Yliopiston Almanakkatoimistolla joka luovuttaa ne käyttöön maksua vastaan. Tästä aiheutuu etenkin tällaiselle talkoovoimin tehdylle kalenterille huomattava lisäkulu, mutta alusta asti on pidetty selvänä että Sanaseppo-kalenterissa pitää olla suomenkieliset nimipäivät. Listoja on kaksi, suppea ja laaja, ja meillä on tietysti laaja eli kaikki nimet. Kalenteristamme pitää voida katsoa kuka se marraspoika oikein on! Lisäksi on merkittynä kaikki liputus-, pyhä- ym. juhlapäivät sekä esimerkiksi talvipäivän seisaus jne. Päivämääräruudussa on kaikesta tiedosta huolimatta vielä mukavasti tilaa omille merkinnöille.

Yhdistyksemme kalenteri on monipuolinen. Se on paitsi kätevä kalenteri niin myös mukava tehtäväpaketti. Kalenterin loppupuolella on parin sivun mittainen Sanaristikkoseura Sanasepot ry:n esittely sekä runsaasti värivalokuvia, joten kalenteri sopii myös esittelemään yhdistystämme. Kalenteri kertoo myös lahjan antajasta – minä olen sanaseppo. Olemme yrittäneet ottaa opiksemme viime ensimmäisen kalenterin palautteesta. Sitä pidettiin liian vaikeana. Tänä vuonna tehtävät ovat selkeästi viime vuotta helpommat, joten kalenterimme on mukava antaa lähipiirille lahjaksi joulun aikaan tai vaikka ensi vuoden alussakin. Kalenteri on myös mitä mainioin liikelahja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Sanaseppo-kalenteri on tietenkin varainkeruuväline yhdistykselle. Se on toteutettu mahdollisimman pienin kustannuksin: laatijat eivät saa palkkiota, kalenterin taitto ja oikoluku on tehty talkoovoimin ja painatus omakustannushintaan. Näin jokaisesta myydystä kalenterista jää Sanasepoille reilu tuotto käytettäväksi monipuoliseen toimintaamme. Kalenterin tekijät toivovat että mahdollisimman moni jäsen kantaa kortensa kekoon ja tilaa kalentereita itselleen ja lahjaksi.


Kalentereiden tilaukset:
sihteeri Riitta Rustari
puh (09) 874 2034 (iltaisin)
email siht@sanasepot.fi

Hinnat:
1 kpl 12,00 euroa
3 kpl 33,00 euroa (11,00 euroa/kpl)
5 kpl 47,50 euroa (9,50 euroa/kpl)
10 kpl 80,00 euroa (8,00 euroa/kpl)

Hintoihin sisältyy toimituskulut Suomessa.